• İngilizce 1 – Test 7



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1

There are four books – - – - the table.

A) in
B) at
C) on
D) of

Soru 2
My sister lives in – - – - Paris.

A) the
B) a
C) an
D) –

Soru 3
- – - – are my pencils not yours.

A) These
B) That
C) This
D) The

Soru 4
I have got two daughters. – - – - names are Tuba and Kübra.

A) Her
B) She
C) They
D) Their

Soru 5
Ali is my brother and – - – - is an engineer.

A) she
B) he
C) it
D) we

Soru 6
When you see the red light, you – - – - stop. You can cross the road when it is green.

A) must
B) will
C) can
D) may

Soru 7
We – - – - live in a small village in the past.

A) used to
B) can
C) may
D) must

Soru 8
I – - – - visit my grandparents last weekend because I was ill.

A) don’t
B) hasn’t
C) didn’t
D) doesn’t

Soru 9
The sky is getting darker. It – - – - soon.

A) rains
B) is raining
C) was raining
D) is going to rain

Soru 10
It is cold here. I will – - – - the heating on.

A) give
B) turn
C) take
D) come

Soru 11
Suna is a hardworking student. She – - – - does her homework regularly.

A) never
B) seldom
C) sometimes
D) always

Soru 12
Hakan and Selim are playing in the school garden – - – - .

A) at the moment
B) next week
C) yesterday
D) every day

Soru 13
I will be in Italy – - – - .

A) two days ago
B) next month
C) every day
D) right now

Soru 14
My father went to the supermarket to buy – - – - sugar and milk.

A) any
B) many
C) some
D) a few

Soru 15
A: How – - – - milk do you need?
B: I need a glass of milk.

A) many
B) much
C) any
D) some

Soru 16
A: – - – - do you live?
B: I live in İzmir.

A) What
B) When
C) Where
D) Why

Soru 17
A: – - – - do you visit your relatives?
B: Once a month.

A) How often
B) Where
C) Whose
D) How much

Soru 18
A: Where – - – - you last week?
B: I – - – - in Bursa.

A) were / were
B) was / were
C) were / was
D) was / was

Soru 19
A: What is your sister doing?
B: – - – - .

A) She likes swimming
B) She will read a book
C) She is going to sleep
D) She is walking outside

Soru 20
A: – - – - ?
B: I’m sorry. It’s broken.

A) May I borrow your umbrella
B) Would you like an apple
C) What does he look like
D) Can you ride a horse

1. C 2. D 3. A 4. D 5. B 6. A 7. A 8. C 9. D 10. B 11. D 12. A 13. B 14. C 15. B 16. C 17. A 18. C 19. D 20. A