• İngilizce 2 – Test 2



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I don’t need any help. I can take care of ………… .

A) itself
B) herself
C) himself
D) myself

Soru 2
Let’s go out somewhere tonight, …………?

A) shall we
B) do we
C) have we
D) did we

Soru 3
I have lived in London ………… three years.

A) since
B) from
C) for
D) in

Soru 4
My friend has been in this city ………… 1995.

A) for
B) since
C) while
D) when

Soru 5
İstanbul is ………… city in Turkey.

A) big
B) bigger
C) biggest
D) the biggest

Soru 6
My father’s car is ………… than your father’s car.

A) fast
B) faster
C) fastest
D) the fastest

Soru 7
………… did you put the book?

A) Where
B) Which
C) Whose
D) Who

Soru 8
………… he was at home with his family, his friends were playing football in the stadium.

A) Where
B) When
C) What
D) Why

Soru 9
I can stay in bed tomorrow morning because I ………… work.

A) have to
B) must
C) shouldn’t
D) don’t have to

Soru 10
I ………… to work on time if I lived near my office.

A) come
B) will come
C) would come
D) came

Soru 11
Would you ………… tea or coffee?

A) want
B) prefer
C) be
D) say

Soru 12
What ………… when the accident happened?

A) were you doing
B) are you doing
C) will you do
D) do you do

Soru 13
Today Mehmet ………… five times. Please call him to learn what he wants.

A) was telephoning
B) has telephoned
C) is telephoning
D) telephones

Soru 14
If you ………… carefully, you ………… an accident.

A) drive / had
B) drove / have
C) drive / won’t have
D) drove / will have

Soru 15
Last night while I ………… my homework, my mother ………… her favourite programme on television.

A) did / watched
B) did / was watching
C) was doing / watches
D) was doing / was watching

Soru 16
If I ………… more money, I ………. a new car.

A) have / bought
B) had / bought
C) had / would buy
D) would have / buy

Soru 17
If he gets there before me, …………

A) he waited.
B) tell him to wait.
C) he has waited.
D) he would wait.

Soru 18
I’m very busy now. I wish ……….

A) I am not old.
B) I was at work.
C) I weren’t busy.
D) I have some money.

Soru 19
If it snows a lot this winter, …………

A) we will go to Uludağ for a month.
B) we would see them at the hotel.
C) we had a winter holiday there.
D) we could stay at home.

Soru 20
A: Do you remember the restaurant?
B: ……………………

A) No, it is very crowded.
B) Yes, it is not very fast.
C) No, it isn’t that restaurant.
D) Yes, it was a very nice place

1. D 2. A 3. C 4. B 5. D 6. B 7. A 8. B 9. D 10. C 11. B 12. A 13. B 14. C 15. D 16. C 17. B 18. C 19. A 20. D