• İngilizce 2 – Test 7



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I haven’t seen her – - – - many years.

A) since
B) for
C) ever
D) never

Soru 2
You should do your homework – - – - .

A) themselves
B) himself
C) yourself
D) myself

Soru 3
Tomorrow is my day off, so I – - – - work.

A) don’t have to
B) shouldn’t
C) couldn’t
D) mustn’t

Soru 4
I – - – - be at home than work here.

A) prefer
B) shouldn’t
C) would rather
D) don’t have to

Soru 5
My sister is – - – - than me. She weighs 50 kilos but I weigh 60.

A) taller
B) bigger
C) heavier
D) thinner

Soru 6
Drive – - – - . It is raining outside heavily.

A) suddenly
B) urgently
C) carefully
D) loudly

Soru 7
I couldn’t sleep – - – - last night. It was too hot.

A) good
B) well
C) badly
D) slowly

Soru 8
- – - – I saw Michael in a shopping mall, he was talking to a man.

A) When
B) While
C) Where
D) Why

Soru 9
If I – - – - talented enough, I would be an actor.

A) am
B) will be
C) are
D) were

Soru 10
Mary is 20 years old now. She – - – - never – - – - since she was born.

A) was / speaking
B) have / spoken
C) is / speaking
D) has / spoken

Soru 11
Have you ever – - – - avocado?

A) taste
B) tasted
C) to taste
D) will taste

Soru 12
When I was younger, I was afraid of – - – - a bike.

A) ride
B) rode
C) riding
D) to ride

Soru 13
They were – - – - to their hotel last night.

A) eaten
B) taken
C) broken
D) told

Soru 14
The door – - – - yesterday morning.

A) has been broken
B) will be broken
C) was broken
D) is broken

Soru 15
Hans comes from Germany, – - – - ?

A) isn’t he
B) won’t he
C) didn’t he
D) doesn’t he

Soru 16
Let’s watch a movie, – - – - ?

A) shall we
B) shall you
C) will you
D) will we

Soru 17
Gina to Mike : “Don’t drive fast.” Gina told Alper – - – - fast.

A) drives
B) driving
C) to drive
D) not to drive

Soru 18
Jake : “It is cold here.” Jake said that it was cold – - – - .

A) then
B) there
C) here
D) now

Soru 19
I wish – - – - . So, I would buy a new car.

A) he would stop making noise
B) you were on holiday now
C) I had much more money
D) she cleaned the house

Soru 20
If you leave metal out in the rain, – - – - .

A) it gets rusty
B) it would melt
C) it became hard
D) it could be broken

1. B 2. C 3. A 4. C 5. D 6. C 7. B 8. A 9. D 10. D 11. B 12. C 13. B 14. C 15. D 16. A 17. D 18. B 19. C 20. A