• İngilizce 3 – Test 2



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır
Soru 1
Excuse me. Is there ………… shopping center near here?

A) a
B) an
C) the
D) some

Soru 2
We ………… eat at home.

A) now
B) usually
C) every day
D) at the moment

Soru 3
They knew they would go to the swimming pool, ………… they brought their swimming suits.

A) for
B) yet
C) and
D) so

Soru 4
You should have a rest ………… we will have an accident. You are too tired.

A) or
B) but
C) nor
D) and

Soru 5
I don’t have ………… money.

A) many
B) a few
C) any
D) a

Soru 6
We usually ………… tennis at the weekend.

A) play
B) plays
C) to play
D) playing

Soru 7
Ali and Nursena are going to ………… married next month.

A) to get
B) getting
C) got
D) get

Soru 8
………… the train ………… at 6.00 pm every morning?

A) Does / leaving
B) Does / leave
C) Is / leaving
D) Is / leave

Soru 9
Which one is ………… cat?

A) you
B) your
C) yours
D) yourself

Soru 10
………… watch on the wall isn’t working properly.

A) These
B) Those
C) They
D) That

Soru 11
………… did you buy that umbrella?

A) Whose
B) Which
C) Where
D) What

Soru 12
I saw a ………… on the street.

A) man poor old
B) poor old man
C) poor man old
D) man old poor

Soru 13
A: ………… do you go to work?
B: At 8 o’clock.

A) Why
B) Which
C) How
D) What time

Soru 14
A: ………… you ………… lesson at the moment?
B: Yes, I have an important exam tomorrow.

A) Do / study
B) Are / studying
C) Do / studying
D) Are / study

Soru 15
A: Excuse me. Is this your bicycle?
B: No, it ………… to me. It is my friend’s.

A) doesn’t belonging
B) isn’t belonging
C) doesn’t belong
D) isn’t belong

Soru 16
A: How do you go to school?
B: ……………………

A) By bus.
B) In İstanbul.
C) Once a year.
D) At 10.00 am.

Soru 17

Who lives in Egypt?

A) Seda
B) Amy
C) Fırat
D) Ömer

Soru 18
Fırat is a ………… .

A) doctor
B) student
C) teacher
D) driver

Soru 19
How old is Amy?

A) 18
B) 27
C) 35
D) 41

Soru 20
What does Seda like doing in her free time?

A) reading books.
B) going to the gym.
C) watching movies.
D) going to the theatre.

1. A 2. B 3. D 4. A 5. C 6. A 7. D 8. B 9. B 10. D 11. C 12. B 13. D 14. B 15. C 16. A 17. D 18. C 19. A 20. B