• İngilizce 3 – Test 7



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Can I get – - – - cup of coffee, please?

A) some
B) any
C) an
D) a

Soru 2
I have never met – - – - Italian before.

A) the
B) any
C) some
D) a

Soru 3
Look! Isn’t – - – - Mehmet’s car over there?

A) those
B) these
C) that
D) this

Soru 4
Don’t speak loudly – - – - you will wake the baby up.

A) nor
B) but
C) yet
D) or

Soru 5
The sun is shining and it is hot outside – - – - the sea isn’t warm enough.

A) or
B) so
C) but
D) and

Soru 6
There are two books on the desk. Which one is – - – - ?

A) yours
B) your
C) you
D) yourself

Soru 7
Our English teacher is very punctual. She is – - – - late for the lessons.

A) often
B) never
C) usually
D) always

Soru 8
Be quiet, please. The baby is sleeping – - – - .

A) yesterday
B) every day
C) next week
D) at the moment

Soru 9
Metin – - – - an engineer next year.

A) is going to be
B) had been
C) has been
D) was

Soru 10
My father usually – - – - to work by car.

A) go
B) to go
C) goes
D) is going

Soru 11
How often – - – - Akın – - – - to the theatre?

A) is / going
B) does / go
C) was / going
D) do / ride

Soru 12
I’m at the bus stop. I – - – - for the bus now.

A) am waiting
B) was waiting
C) have waited
D) am going to wait

Soru 13
Betül – - – - at home two hours later.

A) is
B) was
C) has been
D) is going to be

Soru 14
- – - – is the longest river in the world?

A) Who
B) Why
C) What
D) When

Soru 15
- – - – is your little sister?

A) Who
B) What time
C) When
D) How often

Soru 16
There is a – - – - with stars on it.

A) round yellow plastic ball
B) yellow round ball plastic
C) plastic ball yellow round
D) ball plastic round yellow

Soru 17
A: – - – - you like going out with your friends?
B: Yes, I – - – - .

A) Do / does
B) Does / does
C) Does / do
D) Do / do

Soru 18
A: How often do you sleep late?
B: – - – - .

A) Last year
B) Once a week
C) Next weekend
D) At the moment

Soru 19
A: – - – - ?
B: He works at a hospital.

A) When does Ali go to work
B) How does Ali go to work
C) Where does Ali work
D) Why does Ali work

Soru 20
A: What are you doing right now?
B: – - – - .

A) I am fixing my car
B) He is walking on the road
C) You are always telling lies
D) We like watching scary movies

1. D 2. B 3. C 4. D 5. C 6. A 7. B 8. D 9. A 10. C 11. B 12. A 13. D 14. C 15. A 16. A 17. D 18. B 19. C 20. A