• İngilizce 4 – Test 2



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
The summer holiday begins ………… June.

A) at
B) in
C) on
D) up

Soru 2
I have had the same car ………… 2003.

A) since
B) from
C) then
D) for

Soru 3
I haven’t finished my homework ………… .

A) already
B) before
C) ever
D) yet

Soru 4
The film was ……..…. than I thought.

A) good
B) best
C) better
D) the best

Soru 5
We have an important meeting on ………… .

A) midnight
B) weekend
C) July
D) Monday

Soru 6
A car is ………… expensive than a bike.

A) much
B) more
C) many
D) most

Soru 7
English is ………… than Chinese.

A) easy
B) easier
C) easiest
D) the easiest

Soru 8
It was cold at the weekend but today it is ………… .

A) older
B) shorter
C) better
D) further

Soru 9
Ayşe is the ………… girl in our class.

A) least
B) most
C) longest
D) funniest

Soru 10
The sales manager behaved ………… to us.

A) kindly
B) accurately
C) suddenly
D) simply

Soru 11
Can you speak …………? I can’t understand you.

A) well
B) slowly
C) easily
D) unexpectedly

Soru 12
………… you help me clean the house?

A) Could
B) Should
C) Must
D) May

Soru 13
I ………… drink two glasses of milk every day when I was a child.

A) can
B) may
C) would
D) must

Soru 14
Last summer we ………… on a holiday to Amasra.

A) went
B) took
C) visited
D) wanted

Soru 15
You must ………… at the red light.

A) run
B) swim
C) talk
D) stop

Soru 16
I ………… ill last week.

A) is
B) be
C) was
D) has

Soru 17
She didn’t ………… to go there alone.

A) want
B) wanted
C) wanting
D) to want

Soru 18
I ………… in Ankara since I was born.

A) lived
B) have lived
C) am living
D) live

Soru 19
What ………… you ………… for the breakfast yesterday?

A) do / eat
B) did / eat
C) will / eat
D) are / eating

Soru 20
My mother made a delicious cake ………… .

A) now
B) today
C) tomorrow
D) yesterday

1. B 2. A 3. D 4. C 5. D 6. B 7. B 8. C 9. D 10. A 11. B 12. A 13. C 14. A 15. D 16. C 17. A 18. B 19. B 20. D