• İngilizce 4 – Test 7



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I have an important meeting – - – - Tuesday.

A) on
B) in
C) at
D) to

Soru 2
He will be at the airport – - – - 9:00 pm.

A) in
B) on
C) at
D) of

Soru 3
Melisa will make a presentation on global warming – - – - week.

A) last
B) previous
C) yesterday
D) next

Soru 4
Most of the women think that career is – - – - than marriage nowadays.

A) the most important
B) more important
C) importantly
D) important

Soru 5
Martin is – - – - boy I have ever seen.

A) talented
B) most talented
C) more talented
D) the most talented

Soru 6
Where is – - – - mountain in the world?

A) the highest
B) higher than
C) higher
D) high

Soru 7
Today, he feels – - – - than yesterday.

A) the best
B) better
C) best
D) good

Soru 8
- – - – students do their homework – - – - .

A) Careful / careful
B) Carefully / careful
C) Careful / carefully
D) Carefully / carefully

Soru 9
He had breakfast – - – - because he was late for the school.

A) quickly
B) easily
C) accurately
D) sincerely

Soru 10
You should eat – - – - to lose weight.

A) less
B) much
C) more
D) many

Soru 11
- – - – I have more cake, please?

A) Will
B) Would
C) Should
D) Could

Soru 12
You – - – - have a driving license to drive a car.

A) may
B) must
C) could
D) can

Soru 13
A: I want to be a lawyer.
B: You – - – - study harder then.

A) would
B) can
C) should
D) may

Soru 14
I have never – - – - by a plane before.

A) travel
B) to travel
C) travelling
D) travelled

Soru 15
On our first day, we – - – - to the Museum of Anatolian Civilizations in Ankara.

A) to go
B) went
C) going
D) goes

Soru 16
When did you – - – - this car?

A) buy
B) buying
C) bought
D) to buy

Soru 17
My sister – - – - finished her project work yet.

A) isn’t
B) won’t
C) hasn’t
D) doesn’t

Soru 18
There are lots of mistakes in your homework. – - – - .

A) You’re very punctual
B) You should be careful
C) I think I should wait for a while
D) I don’t like studying on my own

Soru 19
Don’t drive so fast. – - – - .

A) You may help poor people
B) You can have an accident
C) You should clean your car
D) You must wake up early

Soru 20
- – - – , so everywhere is wet.

A) I studied harder
B) You may go out
C) It has just rained
D) He has a sport car

1. A 2. C 3. D 4. B 5. D 6. A 7. B 8. C 9. A 10. A 11. D 12. B 13. C 14. D 15. B 16. A 17. C 18. B 19. B 20. C