• İngilizce 5 – Test 2



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I will have a long holiday ………… .

A) last month
B) yesterday
C) next year
D) today

Soru 2
She has been here ………… last year.

A) from
B) since
C) than
D) after

Soru 3
I have lived in this city ………… two years.

A) at
B) of
C) in
D) for

Soru 4
………… I met her, she was talking to her teacher.

A) Then
B) While
C) Since
D) When

Soru 5
My room is bigger ………… my sister’s room.

A) from
B) after
C) than
D) then

Soru 6
Silver is ………… expensive than copper.

A) much
B) more
C) many
D) most

Soru 7
Ayşe is a ………… student than Özge.

A) good
B) well
C) best
D) better

Soru 8
Rabbits are ………… than cheetahs.

A) slower
B) younger
C) earlier
D) older

Soru 9
It’s ………… than yesterday. Please, open the window.

A) taller
B) cleaner
C) fatter
D) hotter

Soru 10
Planes carry people more ………… than buses.

A) fluently
B) quickly
C) carelessly
D) happily

Soru 11
You haven’t been on holiday since last August, …………?

A) are you
B) did you
C) have you
D) were you

Soru 12
Your behaviour was too bad. Please don’t do that again, …………?

A) is he
B) were they
C) has she
D) will you

Soru 13
Let’s go on a picnic, …………?

A) will we
B) shall we
C) will you
D) shall you

Soru 14
I hope I ………… an interesting gift for my sister.

A) will find
B) have found
C) find
D) found

Soru 15
I haven’t ………… my uncle for a long time.

A) seeing
B) seen
C) saw
D) see

Soru 16
Linda ………… to help me.

A) was promising
B) to promise
C) promised
D) promise

Soru 17
Where ………… you ………… your umbrella?

A) did / forget
B) are / forgetting
C) was / forgetting
D) will / forget

Soru 18
We ………… a picnic by a lake last weekend.

A) watched
B) had
C) cleaned
D) forgot

Soru 19
My father ………… drink milk when he was young.

A) used to
B) have to
C) can
D) might

Soru 20
Ahmet was watching a film while …………

A) they will visit us next week.
B) she prepared the lunch for us.
C) his brother was reading a book.
D) I often go shopping on Sunday.

1. C 2. B 3. D 4. D 5. C 6. B 7. D 8. A 9. D 10. B 11. C 12. D 13. B 14. A 15. B 16. C 17. A 18. B 19. A 20. C