• İngilizce 5 – Test 7



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I haven’t slept – - – - I saw him.

A) since
B) for
C) last
D) from

Soru 2
I was walking in the park – - – - I saw a very big dog.

A) as soon as
B) because
C) while
D) when

Soru 3
Your balcony is bigger – - – - ours.

A) then
B) than
C) after
D) from

Soru 4
Maggy talks – - – - than Alice.

A) more
B) much
C) many
D) most

Soru 5
Carrots are – - – - for you than cookies.

A) bad
B) less
C) good
D) better

Soru 6
The Atlantic Ocean is – - – - than the Pacific Ocean.

A) smaller
B) taller
C) cheaper
D) easier

Soru 7
Turtles walk more – - – - than rabbits.

A) easily
B) politely
C) slowly
D) happily

Soru 8
We – - – - close friends in the past.

A) must be
B) have to be
C) should be
D) used to be

Soru 9
They don’t like comedy films, – - – - ?

A) did they
B) will they
C) have they
D) do they

Soru 10
Let’s go for a walk, – - – - ?

A) will you
B) will we
C) shall we
D) shall you

Soru 11
Mert can’t swim, – - – - ?

A) can he
B) does he
C) will he
D) is he

Soru 12
Do your homework, – - – - ?

A) is he
B) were they
C) will you
D) has she

Soru 13
Tomorrow – - – - a hard day for you.

A) was
B) will be
C) be
D) been

Soru 14
Houses – - – - big and comfortable in the past.

A) were
B) will be
C) has been
D) was

Soru 15
I – - – - a grilled fish yesterday.

A) eating
B) to eat
C) eaten
D) ate

Soru 16
I have lost my key. I can’t – - – - it.

A) call
B) find
C) drink
D) think

Soru 17
My sister – - – - her room up in ten minutes.

A) tidied
B) watched
C) taught
D) slept

Soru 18
Our life style has – - – - since the development of technology.

A) change
B) changing
C) changed
D) to change

Soru 19
It has – - – - heavily. Everywhere is wet.

A) washed
B) rained
C) stayed
D) visited

Soru 20
While I was washing the dishes, – - – - .

A) I worked here
B) I wrote a letter
C) I dropped a glass
D) I walked on the street

1. A 2. D 3. B 4. A 5. D 6. A 7. C 8. D 9. D 10. C 11. A 12. C 13. B 14. A 15. D 16. B 17. A 18. C 19. B 20. C