• İngilizce 7 – Test 2



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
My teacher asked me ………… I had done my homework.

A) by
B) or
C) if
D) as

Soru 2
They enjoyed their holiday but they were disappointed ………… their hotel.

A) to
B) in
C) of
D) with

Soru 3
Tom wasn’t very keen ………… going to the theatre.

A) about
B) from
C) on
D) by

Soru 4
My uncle is interested ………… archery.

A) in
B) up
C) as
D) at

Soru 5
Ayşe doesn’t go out in the evening because she is afraid ………… the dark.

A) on
B) of
C) in
D) to

Soru 6
A car is ………… from a bus.

A) different
B) similar
C) same
D) keen

Soru 7
She’s ………… with her children at the moment.

A) worried
B) busy
C) ashamed
D) bad

Soru 8
I haven’t ridden a motorbike ………… I was 15.

A) so far
B) lately
C) recently
D) since

Soru 9
She hasn’t finished her breakfast ………… .

A) just
B) ever
C) yet
D) already

Soru 10
They had been ………… at the station for two hours when the train arrived.

A) drawing
B) spending
C) meeting
D) waiting

Soru 11
I ………… my key. I can’t find it anywhere.

A) will lose
B) have lost
C) had lost
D) would lose

Soru 12
I ………… repairing the television for the last two hours.

A) have been
B) will be
C) had been
D) was

Soru 13
Ard
A: “How many lessons have you got?” Arda ………… me how many lessons I had got.

A) said
B) told
C) asked
D) spoke

Soru 14
Ali: “I must sleep.” Ali said he ………… sleep.

A) can
B) may
C) would
D) had to

Soru 15
Gökhan: “I will make some tea.” Gökhan said he ………… make some tea.

A) have to
B) might
C) would
D) could

Soru 16
Ayşe: “We went shopping yesterday.” Ayşe said they ………… shopping the previous day.

A) are going
B) had gone
C) were going
D) will go

Soru 17
Ahmet: “I’m going to buy a new car tomorrow.” Ahmet said that he was going to buy a new car ………… .

A) the next day
B) that day
C) the previous day
D) the following week

Soru 18
When I arrived at the station, ……………………

A) they will be there.
B) the bus had left.
C) she is coming.
D) he has gone.

Soru 19
………… when you phoned me.

A) I am working
B) I will be sleeping
C) I had been cooking
D) I have been studying

Soru 20
Melis hadn’t seen such a wonderful scene …………

A) when the children tidy their room.
B) while he was having breakfast.
C) after I had seen my friends.
D) before she went to Çeşme.

1. C 2. D 3. C 4. A 5. B 6. A 7. B 8. D 9. C 10. D 11. B 12. A 13. C 14. D 15. C 16. B 17. A 18. B 19. C 20. D