• İngilizce 8 – Test 2



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
The thief was caught ………… the police.

A) at
B) up
C) in
D) by

Soru 2
Take your umbrella ………… you won’t get wet in the rain.

A) until
B) because
C) so that
D) as soon as

Soru 3
………… that I live on my own, I have to cook my own food.

A) Because
B) Due to the fact
C) Since
D) For

Soru 4
I found my umbrella ………… I had left it.

A) where
B) why
C) so
D) to

Soru 5
You should run as fast ………… you can.

A) of
B) as
C) on
D) if

Soru 6
I’ll be studying ………… .

A) last month
B) two days ago
C) previous night
D) in a few minutes

Soru 7
All of the food in the kitchen has been ………… . There is no left.

A) spoken
B) eaten
C) broken
D) seen

Soru 8
I would read the newspaper if you ………… one.

A) hidden
B) watched
C) bought
D) caught

Soru 9
The car ………… by the mechanic now.

A) was repaired
B) to be repaired
C) is being repaired
D) has been repaired

Soru 10
He will have ………… his suitcase by tomorrow.

A) pack
B) packed
C) packing
D) to pack

Soru 11
We ………… to the disco on Saturday.

A) go
B) going
C) goes
D) will be going

Soru 12
My brother ………… in the school band if he ………… the drum every day.

A) could play / practiced
B) had played / practices
C) plays / will practice
D) played / practiced

Soru 13
If the cat ………… in the tree, the dog ………… it.

A) hides / won’t find
B) hides / would find
C) hides / found
D) hiding / finds

Soru 14
If they ………… carefully, they ………… the woodpecker.

A) listened / will hear
B) listen / could hear
C) listened / might hear
D) listen / would hear

Soru 15
It ………… probably ………… when I reach New York.

A) will / be raining
B) was / raining
C) is / raining
D) be / raining

Soru 16
My mother ………… cleaning the house by 6 o’clock.

A) is finishing
B) was finishing
C) will be finishing
D) will have finished

Soru 17
Sinan could have worked as a policeman if ……………………

A) she could visit us.
B) he had been taller.
C) you will study Maths.
D) they are coming tonight.

Soru 18
If the teacher had explained the homework better, ……………………

A) she would work late.
B) they will help me do it.
C) you can finish your project.
D) I could have solved it easily.

Soru 19
Aşağıda verilen cümlenin “passive” (edilgen) halini işaretleyiniz. “I will mail the letter tomorrow.”

A) I will write a letter tomorrow.
B) The postman will mail the letters.
C) Letters are mailed by the secretary.
D) The letters will be mailed tomorrow.

Soru 20
Aşağıda verilen cümlenin “active” (etken) halini işaretleyiniz. “The house is being painted now.”

A) I will paint my new house soon.
B) This house needs to be painted.
C) They are painting the house now.
D) The painters will come to the house.

1. D 2. C 3. B 4. A 5. B 6. D 7. B 8. C 9. C 10. B 11. D 12. A 13. A 14. C 15. A 16. D 17. B 18. D 19. D 20. C