• İngilizce 8 – Test 7



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2016 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
You never fail – - – - you study hard.

A) by
B) of
C) up
D) if

Soru 2
I don’t have to go to school today – - – - it is Saturday.

A) because
B) before
C) after
D) until

Soru 3
- – - – we arrived at the airport, it was too late.

A) As long as
B) As soon as
C) By the time
D) Until

Soru 4
- – - – I was walking down the street, I saw my friend.

A) Where
B) What
C) When
D) While

Soru 5
- – - – Elif got up, she had a shower.

A) As soon as
B) Before
C) Although
D) In order to

Soru 6
I spent my holiday in İstanbul – - – - I met famous designers.

A) why
B) where
C) as long as
D) whenever

Soru 7
I will be visiting the Pyramids – - – - .

A) recently
B) last week
C) two months ago
D) this time next week

Soru 8
Don’t phone me at 8:00 pm. I’ll be – - – - supper.

A) had
B) have
C) having
D) to have

Soru 9
She will have – - – - from the university by the year 2020.

A) arrived
B) graduated
C) moved
D) arrested

Soru 10
I – - – - my homework by the time you get back.

A) finished
B) am finishing
C) will have finished
D) had been finishing

Soru 11
Most of the leaves – - – - by the end of November.

A) are falling
B) were falling
C) will be falling
D) will have fallen

Soru 12
I will – - – - to Rome if I find a cheap flight.

A) travel
B) stay
C) live
D) take

Soru 13
All the questions – - – - by the students.

A) answer
B) is answering
C) answered
D) were answered

Soru 14
Some medicine is – - – - by my mother every day.

A) eaten
B) taken
C) beaten
D) fallen

Soru 15
Different vegetables were – - – - by the farmers in the south.

A) frozen
B) grown
C) thrown
D) stolen

Soru 16
If I lived in Italy, I – - – - pizza every day.

A) have eaten
B) had eaten
C) would eat
D) will eat

Soru 17
If you don’t water plants, – - – - .

A) they die
B) they grow
C) they get wet
D) they get green

Soru 18
I would buy a new car if – - – - .

A) I felt better
B) I had a yacht
C) I went to a doctor
D) I had enough money

Soru 19
If you had eaten fruit and vegetables, – - – - .

A) you would have arrived on time
B) we would have seen the movie
C) you would have been healthier
D) we would sat in the garden

Soru 20
If you had spoken more slowly, – - – - .

A) you would have waited it
B) I would have understood you
C) they would have swum every day
D) the meal would have tasted better

1. D 2. A 3. C 4. D 5. A 6. B 7. D 8. C 9. B 10. C 11. D 12. A 13. D 14. B 15. B 16. C 17. A 18. D 19. C 20. B